GENERELLE BETINGELSER FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER HOS EPIC BOOKING

SÅDAN DELTAGER DU

Ved at stemme i konkurrencen lavet af EPIC Booking, deltager du i konkurrencen om at vinde en elevfest. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos EPIC Booking må ikke deltage i konkurrencer.

SNYD

Ved mistanke om snyd har EPIC Booking ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Der må heller ikke købes, eller på anden måde handles likes/stemmer til konkurrencen. I sådanne tilfælde kan skolen risikere udelukkelse, eller fratrækkelse af stemmer i endelig optælling.

UDTRÆKNING AF VINDERE

Den skole der har flest stemmer pr antal elever på skolen ( iflg. efterskole.dk) på sidste dag i konkurrencen kl. 23:59, vinder. Vinderen kåres på vores side, og festudvalget fra skolen skal herefter kontakte os direkte via Facebook, mail eller telefon. Ved at deltage i kampagnen accepterer man samtidig at EPIC Booking må offentliggøre navn, by og skole på vinderen på de medier som EPIC Booking anvender. Vinderne skal så booke en dato hos EPIC Booking inden for 2 måneder fra kåringen.

PRÆMIER

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser. Præmien er en samlet pakke, og man kan ikke fravælge dele af pakken, det er en helhedsoplevelse og derfor er det en samlet præmie. Præmiefesten skal afholdes indenfor samme kalenderår som kåringen. Det er muligt at i enkelte tilfælde at få forlænget fristen, dette aftales direkte mellem vinder og EPIC Booking.
Der tages forbehold for fuldt bookede dage, ved for sen bookning. Derfor er det vigtigt at man hurtigst muligt får booket festen, så man kan være sikker på at få præmien på aktuel dato.
Præmier kan ikke kombineres, hvis man står til at vinde 2 af præmierne, får man den af højest værdi, og den anden præmie går videre til en anden skole.
Andre præmier end hovedpræmien forudsætter køb af skolepakken hos EPIC Booking, og kan derfor ikke udleveres uden køb af skolepakken. 
Trøstepræmier består af opgraderinger til skolepakken.

BRUG AF PERSONDATA

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart. EPIC Booking er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

DESUDEN

EPIC Booking er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.