Velkommen til
EPIC DJ-Aspirantansøgning

Videoer er kun aktiveret på computer eller tablet

Introduktion
Hvad vil det sig at være DJ-aspirant hos EPIC Booking? Det vil vi komme nærmere ind på her, men først lidt historie:
EPIC Booking blev stiftet i 2013 i Randers, og voksede hurtigt ud af sine rammer. Vi fik brug for mere personale.
Vi hyrede i starten DJ’s ind fra kollegaer og freelancere, og det gør vi stadig en gang i mellem. Vi fandt dog hurtigt ud af, at de ikke leverede det samme som vores faste DJ’s. Selv vores yngste DJ’s spillede bedre, end dem vi lejede ind udefra. Det sagde vores kunder, og det kunne vi også mærke. De sidste to ting gør sig klart stadig gældende.
Derfor besluttede vi os for selv at lære flere DJ’s op samtidig med, at vi udviklede vores produkt til det, som det er i dag.
I 2015 startede vi vores DJ aspirant forløb op, og vi begyndte at tage folk ind helt ned til 14-15 års alderen, tidligere skulle man være 18 år, før man kunne blive ansat hos EPIC.
Som aspirant betaler man ikke for undervisning, men til gengæld er lønnen heller ikke særlig høj.
Det er meget forskelligt hvor meget energi, man er villig til at ligge i det, og hvor hurtigt man bliver udlært. Når man er udlært,  er der mulighed for hele tiden at stige i løn.
Grunden, til vi har valgt denne løsning, er, at vi kun vil have dem, som brænder for faget, og man sorterer dem, som kun gør det for pengene, fra på denne måde. Vores kunder kan nemt mærke forskel på en DJ, som kun står der for at tjene penge, og en som virkelig brænder for at give kunderne en god oplevelse.
Mens man er aspirant, har man dog fuld adgang til en masse ting bl.a. vores DJ kollegie’s faciliteter og en masse personaleture, det kan være en tur i speedbåd på vandski, gameraften i vores netcafe eller PS4 rum, fodbold på vores fodboldbane, personalefester og meget mere.

 

EPIC DJ Kollegie

Videoer er kun aktiveret på computer eller tablet

 

EPIC DJ Kollegie

 

Det næste du skal vide noget om, inden du søger som aspirant hos EPIC Booking, er vores DJ kollegie. For at forstå konceptet her er vi nødt til at hoppe tilbage i tiden til vores gamle lokaler.
EPIC Booking starter sin rejse på Vestergade 54, 8900 Randers C, i et gammelt snedkerværksted, som vi får bygget om til lager med tilhørende kontor, mødelokale, øvelokale og fællesrum. Herefter går vi ellers igang med at udvikle os, skaffe mere udstyr, og købe alle de fede DJ pulte, som aspiranter har fri adgang til 24/7.
I starten af vores historie var der ikke penge til at give løn, det har heldigvis ændret sig, og i dag lønner vi aspiranter fra start af og udlærte DJ’s  får en god løn!
I 2017 har vi fået så meget udstyr, at det står stablet fra gulv til loft på vores lager. Vi har ikke plads til vores biler, og trailerne står opbevaret hos chefens familie for at have plads til dem. Det stod soleklart, hvis EPIC skulle udvikle sig mere, skulle vi flytte i større lokaler.
Samtidig med, at vi har tilegnet os alt det udstyr, er aspiranter også begyndt at sove på sofaerne på kontoret, ja en enkelt boede der endda, og drømmen om en mere holdbar løsning voksede. 

Derfor var vi også solgt, da vi fandt vores nye lager, en stor 4 længet gård lidt nord for Randers. Her var der plads til, at vi kunne bygge et DJ kollegie, udvide vores lagerplads betydeligt, få alle vores biler hjem, og tilmed købe en lastbil uden at vi kunne mærke det på pladsen. 
Stuehuset er på over 350 kvm. og udbygningerne rummer hele 1750 kvm, samt en kæmpe grund.
Samtidig fik vi mulighed for at huse 7 DJ aspiranter, som bor GRATIS. 
Hvad endnu vigtigere er, gjorde vi det muligt for vores DJ’s at leve alene af at være DJ, som ellers godt kan være svært, hvis man er ny i faget. 

Kollegiet er indrettet som et ferieparadis, med alt hvad man kan ønske sig, kæmpe pool og terrasseområde, stor have, fodboldbane, festlokale med kæmpe anlæg, netcafe med 7 gamer computere, PS4 rum med 4 PS4 splittet på en 86″ skærm, spabad, og ja du kan sågar spille PS4 i spabadet, hvis det er det du har lyst til.
Derudover er der selvfølgelig alt det praktiske som masser af køle- og fryseplads, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, og vi har faktisk også en automat, hvor man kan købe slik, energidrik, frysepizza, nudler samt andre snacks og færdigretter. Der er forresten også gratis sodavand i huset! 

Ansøgning

Udfyld formularen herunder, du kan skrive ansøgningen direkte i formularen, eller vedhæfte din egen. Det er vigtigt, du tjekker dit spamfilter for svar. Der kan gå op til 7 dage.
Har du ikke hørt fra os inden da, kan du sende ansøgning direkte til job@epicbooking.dk

  Vedhæft din ansøgning her:

  Vedhæft dit billede her:

  Husk at tjekke SPAM-filter!

  EPIC Booking

  Tvedevej 15

  8983 Gjerlev

  Tel.: +45 28732885

  info@epicbooking.dk

  Copyright © 2013 - 2024 EPIC Booking

  Følg os