Vælg en side

Velkommen til EB Service

Vi har et team af dygtige elektrikere, teknikere og andre professionelle fagfolk, til at hjælpe netop dig!

Vores service afdeling vokser hele tiden, og flere kunder kommer til. Det er der en god grund til, konkurrencedygtige priser, og nok landets bedste service!

Vores service afdeling, reparere og servicere alt indenfor lyd, lys og effekter.

Vi kommer selvfølgelig ud og tager enhederne ned, servicere dem og kalibrere dem, så de er klar til mange timers arbejde fremad.

Vi reconer højtalere, laver ledninger, skifter enheder og reparere udstyret på stedet hvis det er muligt. Vi har selvfølgelig også eget værksted.

Vi har mange reservedele på lager, specielt til Pioneer DJ udstyr, og skifter til Danmarks nok bedste priser! 100,- for en CUE switch!!

EB Installation

EB Insstallation er den del af EB Service, hvor vi tager ud til din virksomhed, og montere udstyr. Vi tager en snak med dig, på jeres adresse, og sammen finder vi ud af hvor meget udstyr der skal til, vi sælger og montere så udstyret, alt efter hvad vi aftaler. Et eksempel kan være, da HC Farver i Randers, savnede musik i deres butik, hvilket vi hjalp dem med, i løbet af 2 uger, var der planlagt, hvor der skulle sidde højtalere, (i samarbejde med kunden) bestilt 16 højtalere hjem, monteret og trukket kabler, samt kalibreret anlægget.

Det kan også være da Crazy Daisy Randers, skiftede navn og indretning til Rustik & Flamingo – Bar & natklub, der stod vi for en stor del af elinstallationer, placering af store movingheads og andet diskolys, samt programmering af disse i Martin LightJockey 2.

Martin LightJockey 2 – Vi programmere også alt i LightJockey, vores teknikere har programmeret i hele Danmark, lige fra halvdelen af gaden i Aalborg, til Helsingør, til Falster. Flere store kæder bruger kun EB Installation til deres diskoteker og natklubber.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf.: +4528732885, og få en uforpligtende snak omkring dit behov.

EPIC Booking

Tvedevej 15

8983 Gjerlev

Tel.: +45 28732885

© 2021 Epic Booking

Følg os